En meny för alla

Varje upplevelse är unik för dig som gäst. Det kan vara i det lilla som du hittar upplevelsen och de stora minnena att ta med dig hem.

Vi väljer aktiviteter som passar dig och dina behov. Kort som långt, svårt som lätt, kallt som varmt. Det finns något för alla. Du är vår gäst och vi vill erbjuda det absolut bästa för dig.

I Swedish Lapland hittar du många världsberömda sevärdheter som vi visar upp på ett enkelt och naturligt sätt. Norrsken, midnattssol, skidåkning på sommaren och ett hotell byggt av is. Stora upplevelser skapas av människor med personliga erfarenheter och dessa vill vi dela med oss av.

 

Ett gemensamt minne

Finns det något bättre än att få vara med om något positivt med sina närmaste? Att få dela på minnen och kunna prata om dem flera år framöver. Att svetsas samman som grupp och få uppleva det allra vackraste landskapet tillsammans.

Vi har färdiga paketresor för grupper och om ni blir en större grupp anpassar vi resan efter era önskemål. Vi har många kompisgäng och familjer som stamkunder, de återkommer till oss för att uppleva Swedish Lapland och allt vi har att erbjuda.

Välkommen till vår värld!

 

Referenser

Tore Andersson
Sverige
“Under en krävande vandring tänker man inte på de psykologiska aspekterna, men här finns de –  pusselbitarna som man inte märker förrän de saknas”.

 

Per Lundberg
Sverige
“Fjällfararen gav vår vandring en djupare dimension, hans berättelser gjorde vandringen levande på ett sätt som är få förunnade att uppleva”.

 

Ronald Gugg
Tyskland
“Fjällfararen visade sig vara en allt-i-allo ledare, allt från fotmassör till stjärngrillare av ”suovas”, alltid uppmärksam och hjälpsam”.

 

 

Martin Bamford
England
“Min resa till Sarek var en av de bästa vandringsveckorna i mitt liv. Och fjällfararen lärde oss mycket om fjällen och den samiska kulturen”.

 

Jilian McDonald
Adventure4Ever, Holland
“Det finns ingen tvekan, vi rekommenderar “Bearfoot North” till alla som vill vara med om en underbar upplevelse…”

 

Cecilia Holm
Sverige
“Detta var inte min sista Sarektur, och förhoppningsvis inte heller den sista fjällupplevelsen i Bearfoot Norths sällskap”.

 

 

 

Upplevelser