Upplevelser för dig

Varje enskild gäst får sin unika upplevelse. Här finns allt mellan små och stora äventyr – alltid med minnen för livet.

Vi anpassar efter gästernas behov. Kort eller långt. Svårt eller lätt. Kallt eller varmt. Du är gäst och vi erbjuder bara det absolut bästa för våra grupper.

Swedish Lapland har flera världsberömda sevärdheter som praktiskt paketeras med oss. I Norrsken eller midnattssol. Som sommar-skidåkning eller i ishotell. Stora upplevelser skapas av människor med erfarenhet och vi delar mer än gärna med oss av allt.

 

Gemensamma minnen för livet

Finns det något bättre än positiva upplevelser med dina närmaste? Att kunna dela minnen som går att prata om i år framöver. Besöket i orörd natur med de vackraste av omgivningar skapar äventyr som du alltid bär med dig framöver.

Vi har färdiga paketresor för små och stora grupper. Allt enligt dina önskemål. Hit kommer kompisgäng och familjer som ofta blir stamkunder och återkommer för att uppleva Swedish Laplands alla sevärdheter. Och de är många…

Välkommen till vår magiska värld!

 

Referenser

Tore Andersson
Sverige
“Under en krävande vandring tänker man inte på de psykologiska aspekterna. Här finns de – pusselbitarna som inte märks förrän de saknas”

 

Per Lundberg
Sverige
“Fjällfararen gav äventyret en djupare dimension, berättelserna gjorde vandringen levande på ett sätt som är få förunnat att uppleva”

 

Ronald Gugg
Tyskland
“Fjällfararen var en allt-i-allo ledare. Från stjärngrillare av souvas till massör. Alltid lyhörd och hjälpsam”

 

 

Martin Bamford
England
“Min resa till Sarek var en av de bästa vandringsveckorna i mitt liv. Fjällfararen lärde oss mycket om fjällen och samisk kultur”

 

Jilian McDonald
Adventure4Ever, Holland
“Inget tvekan – kan rekommendera Bearfoot North till alla som vill vara med om en oförglömlig upplevelse”

 

Cecilia Holm
Sverige
“Detta var inte min sista Sarektur. Säkert heller inte den sista fjällupplevelsen i Bearfoot North´s sällskap”

 

 

 

Ännu fler upplevelser…