Nu börjar vinter- och vårsäsongen lida mot sitt slut men vi har fortfarande möjlighet att njuta av vintern… I slutet av maj blir det en ”UpSki weekend” uppe på högfjället, även om våren har kommit dit också så finns det fortfarande snö. Våren är underbar på fjället, ljuset, snön och dessa underbara kaffepauser i vårsolen. En säsong att ”bara vara”.

Men snart står sommarsäsongen bakom dörren! Första turen utgår från Saltoluokta runt midsommar och i början av juli är det dags för turen ”Sveriges mest avlägsna punkt”, en fantastisk tur i orörd natur som bara måste upplevas.

Vi planerar även för en multisportvecka i fjällmiljö – mer information kommer i slutet av maj!

Vinterns aktiviteter och turer har varit både det ena och det andra. Man kan lugnt säga att det har hänt en hel del. Introduktion av UpSki som började med tester i Colorado, Saltoluokta och Ritsem. Avslutades med roadshow i Abisko, Dundret och Saltoluokta i mars. I februari testade vi den nya turen Laponian Arctic nights och tog även med en grupp turoperatörer till Ritsem och Sitasjaure. I April har vi gått Kungsleden och gjort många andra turer runt Saltoluokta. I maj har vi hunnit med toppturer både till Akkha och Kebnekaise. Ja, vilken säsong, kan inte känna mig annat än nöjd.

Tack. Det här är livet.

Classe