Konferens och utveckling

En väl fungerande grupp använder sin energi till relevanta uppgifter och mål. Vi hjälper grupper på olika nivåer i en organisation att utvecklas och detta sker i en miljö som ökar kreativiteten och ger tid för egen reflektion.

En bra konferens är en mötesplats för att hantera frågor om nuet och framtiden, en utgångspunkt för morgondagen. Vi vet att det vanliga rummet begränsar och att stora idéer föds där de stora vyerna och den storslagna naturen finns. I Swedish Lapland har vi många alternativ för att ordna möten i spännande miljöer som möjliggör både nyskapande som reflektion.

 

Resa efter era behov

Bearfoot North har stor erfarenhet av att anordna upplevelser som skiljer sig från mängden för såväl privatpersoner, som grupper och företag.

Oavsett vart ni väljer att lägga er resa, eller vad ni väljer att göra, så är det vårt ansvar att ni ska trivas i Swedish Lapland och att vi tillsammans ska uppfylla de mål som ni har med resan.

Hör av er till oss så ska vi hjälpa er att hitta en upplevelse som passar just er.

Företagsarrangemang genomförs i samarbete med Sjuttioett Organisationsutveckling AB

Välkommen till vår värld!

 

Referenser

Daniel Fåhraeus
VD, Pite Energi
“Bearfoot North har rätt driv och de rätta aktiviteterna för en grupp som vill svetsas samman under fysisk ansträngning i den fantastiska Svenska fjällmiljön. Bearfoot North personifierar gott värdskap, energi och vilja att utveckla deltagarna. Vår grupp hade fyra tuffa, fantastiska, lärorika och utvecklande dagar i Keb-fjällen. Gruppen löste tillsammans de utmaningar vi ställdes inför, vilket gav ytterligare trygghet och förtroende mellan medlemmarna. Tillsammans nådde vi vårt mål – med hjälp av Bearfoot North”.

 

 

 

Upplevelser