Konferens och utveckling

En högfungerande grupp använder energin till viktiga uppgifter och mål. Vi stödjer organisationer på olika nivåer med hälp av miljöer som maximerar kreativitet och idéer. Med oss odlas personlig utveckling, kunskap och gruppdynamik helt naturligt.

En bra konferens / gruppaktivitet hanterar frågor om nuläge och framtid. Vår ledarskapsfilosofi utgår från att det “vanliga rummet” begränsar, istället föds de stora idéerna bättre intill storslagna vyer och natur. Swedish Lapland erbjuder mängder av alternativ för möten i miljöer som möjliggör nyskapande.

 

Resor för unika behov

Bearfoot North har lång erfarenhet av exklusiva och uppskattade arrangemang. Vi hjälper och stödjer allt från företag och grupper till privatpersoner.

Oavsett var våra gäster vill resa, och vilka önskemål om innehåll som finns, tar vi ansvar för trivsel och arrangemang. Bearfoot North erbjuder miljöer och förutsättningar att uppfylla de alla sorters syften och mål.

Kontakta oss för mer info och dialog kring möjligheter och önskemål.

Ps.
Företagsarrangemang sker i samarbete med Sjuttioett Organisationsutveckling AB

Välkommen till en helt naturlig värld!

 

Referenser

Daniel Fåhraeus
VD, Pite Energi
“Bearfoot North har rätt driv och rätt aktiviteter för grupper som vill svetsas samman under ansträngning i den svenska fjällmiljön. Här finns gott värdskap, energi och vilja till utveckling. Vi hade fyra tuffa, fantastiska och lärorika dagar i Keb-fjällen. Tillsammans, och med hjälp av Bearfoot North, skapades förtroende och trygghet som gjorde att vi löste utmaningarna och nådde målen”